Menu

Cart

Veel Gestelde Vragen

Hier vind u de antwoorden op de meeste gestelde algemene vragen over onze producten en diensten.

Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons een email sturen via info(@)woningprotect.nl of bellen op 030 - 8007431.

Onze specialisten kunnen vrijblijvend bij u langskomen om u te adviseren over de benodigde componenten en uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

In sommige gevallen is het mogelijk de kosten voor het systeem (deels) vergoed te krijgen door uw gemeente. Dit kan vanuit de bijzzondere bijstand. U kunt voor meer informatie en beoordeling van uw situatie contact opnemen met uw gemeente. 

Ja u kunt het systeem wanneer u gaat verhuizen meenemen. Het is aan te raden contact met ons op te nemen en onze installateurs de verhuizing voor u te laten regelen. U betaalt hiervoor de normale installatie kosten a €150,00.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze producten

Het Woningprotect basispakket is voor de meeste woningen direct geschikt. Het is daarnaast gemakkelijk uitbreidbaar met andere componenten. Het basispakket bevat:

1 x iConnect 2-weg centrale IP (32 draadloze zones, 2 bedraad)
1 x Bewegingsdetector met camera (diervriendelijk)
2 x Deur/raam detector
1 x Afstandsbediening

Woningprotect levert producten welke zijn gemaakt voor professionele beveiliging. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat het systeem is gemaakt conform EN-50131-3 Grade 2 Class II.

De draadloze producten van Woningprotect zijn net zo veilig als bekabelde producten. Via speciale coderingen in de diverse componenten bent u verzekerd van een goed werkend veilig systeem.

Omdat het systeem draadloos zitten er in de verschillende producten batterijen. Omdat Woningprotect werkt met hoogwaardige componenten gaan deze tenminste 3 tot 5 jaar mee.

Indien u graag iets wilt bijbestellen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zorgen dat uw product naadloos intergreert met uw bestaande systeem. Houd er rekening mee dat er installatie kosten bijkomen. Het is daarom verstandig om vooraf goed na te denken over welk extra componenten u op het basispakket wilt hebben. Wij helpen u daar natuurlijk graag bij.

Wij geven 24 maanden garantie op onze producten. Het vervangen van batterijen valt hier niet onder.

Bekijk hier de veegestelde vragen over de installatie

Het installeren van het basis pakket is gratis voor personen binnen een straal van 60 kilometer van Zoetermeer. Daarbuiten betaalt u €45,00. U betaalt tevens €15,00 per component extra buiten het basispakket.

Het systeem wordt aangesloten op de router van uw internet. Zorg ervoor dat uw router binnen anderhalve meter van uw meterkast staat. Indien dat niet mogelijk is kan het zo zijn dat er additionele kosten gerekend worden voor het doortrekken van kabels voor stroom en internet. De installateur heeft kleinmateriaal zoals kabelgootjes bij zich voor het wegwerken van deze kabels. Voor dit kleinmateriaal worden eveneens kosten in rekening gebracht.

Wilt u vooraf precies weten waar u aan toe bent? Maak dan eerst een afspraak met ons voor een vrijblijvende offerte.

Partners iSecure

  

    

Gegevens

Woningprotect is onderdeel van iSecure BV
J.L. van Rijweg 72
2713JA Zoetermeer
030 - 8007431

KVK: 58657606
Telefoon: 030 - 8007431
E-mail: info(@)woningprotect.nl

Oplossingen

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook
Maak een afspraak