Menu

Cart

Over ons

Expert in woonhuisbeveiliging

Woningprotect heeft zich toegelegd op de beveiliging van woningen in samenwerking met projectontwikkelaars. Iedere woning is anders en vraagt om specifiek maatwerk. Hierbij gaat het niet alleen om de ruimte van de woning maar ook om de mate van risico. Woningen met een hoge risico hebben een grotere kans op bijvoorbeeld een inbraak, de beveiiliging dient hier op aan te sluiten. Woningprotect levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige systemen maar kan u ook adviseren volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bij woningen die voldoen aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen neemt het risico op een geslaagde inbraak met 95% af.

Kennis van techniek en innovaties

Traditioneel interesseerde alleen eigenaren in het topsegment van woningen zich voor het beveiligen van hun eigendommen. Door toename van het aantal woninginbraken in alle segmenten zijn de laatste jaren ook de andere segmenten veel waarde gaan hechten aan een beveiligde woning. Waar enkele jaren geleden de prijs nog zorgde dat een goed beveiligde woning alleen voor het topsegement bereikbaar was, is mede door toedoen van technische innovaties in de beveilgingsbranche het goed beveiligen van woningen nu ook voor de andere segmenten bereikbaar. Denk hierbij aan de opkomst van vervanging van de vaak dure meldkamers. Woningprotect gelooft in nieuwe techniek en innovaties en investeert daar dan ook in. Dat leidt niet alleen tot technisch sterke oplossingen maar ook in oplossingen die betaalbaar zijn.

Klant en service gericht

Klanten staan bij Woningprotect centraal. Woningprotect streeft naar 100% tevredenheid bij iedere klant. Of dat nu gaat om projectontwikkelaars of consumenten. Tevreden klanten zorgen voor het voortbestaan van de organisatie.

Partner voor projectontwikkelaars

Woningprotect heeft kennis en ervaring in de branche van projectontwikkelaars en begrijpt daaroor de wensen en behoefte. Tevreden klanten en het toevoegen van waarde voor potentiele kopers is hierbij uitgangspunt. Door nauwe samenwerkingen, begrip en het ontzorgen van projectontwikkelaars weten steeds meer van hen Woningprotect te vinden.

Partners iSecure

  

    

Gegevens

Woningprotect is onderdeel van iSecure BV
J.L. van Rijweg 72
2713JA Zoetermeer
030 - 8007431

KVK: 58657606
Telefoon: 030 - 8007431
E-mail: info(@)woningprotect.nl

Oplossingen

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook
Maak een afspraak