Menu

Cart

Inbraakbeveiliging

Iedere dag wordt er 250 keer ingebroken in een woning. Wanneer er bij u ingebroken is, is het ergste misschien nog wel het idee van die onbekende in huis. Iemand die rondsnuffelt in uw prive-domein, terwijl u niet thuis bent of ligt te slapen. Weg is uw zekerheid. Weg dat gevoel van 'thuis is veilig' Inbraken kosten daarnaast veel geld en tijd. 

Een gemiddelde woning loopt het meeste risico overvallen te worden door de gelegenheidsinbreker. Ongeveer 80% van alle inbraken in woningen wordt gepleegd door dit type inbreker. De gelegenheidsinbreker werkt met klein materiaal: een tang, een bandenlichter of schroevendraaier. Hij wordt actief als hij een pand ziet waar vermoedelijk wat te halen is. Hij wil vervolgens maar 1 ding, snel zijn slag slaan. Het komt voor dat deze inbreker het alleen op uw autosleutels heeft gemunt, een extra reden om uw woning goed te beveiligen. Aan goede verlichting, stevig hang en sluitwerk, degelijke ramen en deuren en alarmsystemen heeft hij een hekel. Hij houdt ook niet van oplettende buren. Goed beveiligen is een combinatie van organisatorische maatregelen, bouwkundige maatregelen en electronische maatregelen.

Woningprotect is de specialiteit in het electronisch beveiligen van woningen. Wij bieden u extra zekerheid om uw gezin, maar ook uw privacy, uw bezittingen en uw persoonlijke domein te beschermen. Woningprotect woonhuisbeveiligingssystemen zijn altijd op maat gemaakt. Geen mens of huis is immers hetzelfde. Uw specifieke wensen vormen de basis voor de woonhuisbeveiliging. Met de uitgebreide mogelijkheden van het Woningprotect woonhuisbeveiligingssyteem heeft u de laatste technologie en communicatie mogelijkheden in huis.

Wij werken onder andere met een bewegingsdetector met camera

  • Met geintegreerde video clip cameraBewegingsdetector-met-camera
  • Snelle en acurate detectie
  • Bereik 14m x 14m
  • Afneem beveiliging
  • IR licht voor NightView
  • Ook leverbaar in diervriendelijke uitvoering

 

Partners iSecure

  

    

Gegevens

Woningprotect is onderdeel van iSecure BV
J.L. van Rijweg 72
2713JA Zoetermeer
030 - 8007431

KVK: 58657606
Telefoon: 030 - 8007431
E-mail: info(@)woningprotect.nl

Oplossingen

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook
Maak een afspraak