Menu

Cart

CO Koolmonoxide detector

Nog elk jaar overlijden mensen door koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. Koolstofmonoxide (CO) is een uiterste giftig gas. Het is kleur-, smaak- en reukloos waardoor onze zintuigen het niet kunnen waarnemen. Koolstofmonoxide ontstaat door onvolledige verbranding, dus wanneer er bij het verbrandings proces onvoldoende zuurstof in een ruimte is en de verbrandings gassen van een gastoestel niet goed worden afgevoerd. 
 
Oude en nieuwe gaskachels en open geisers zijn voorbeelden van gastoestellen met een verhoogd risico op koolmonoxidevergiftiging.  
Deze CO-uitstoot kan een onmiddellijke vergiftiging veroorzaken omdat dit zich sneller hecht aan de rode bloedlichamen dan zuurstof (O2). Bij hoge concentraties kan dit zelfs de dood tot gevolg hebben.

Met de Woningprotect CO Koolmonoxide detector krijgt u direct een melding wanneer er een te hoge hoeveelheid koolmonoxide concentratie in de lucht bevind. Hierdoor kunt op tijd maatregelen nemen.

Woningprotect CO Koolmonoxide detector

  • 3 LED status indicatie
  • Detector test functie
  • 85dB interne alarmgever

Partners iSecure

  

    

Gegevens

Woningprotect is onderdeel van iSecure BV
J.L. van Rijweg 72
2713JA Zoetermeer
030 - 8007431

KVK: 58657606
Telefoon: 030 - 8007431
E-mail: info(@)woningprotect.nl

Oplossingen

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook
Maak een afspraak