Menu

Cart

Partner in Projectontwikkeling

Woningprotect heeft zich toegelegd op de beveiliging van woningen in samenwerking met projectontwikkelaars. Iedere woning is anders en vraagt om specifiek maatwerk. Hierbij gaat het niet alleen om de ruimte van de woning maar ook om de mate van risico. Woningen met een hoge risico hebben een grotere kans op bijvoorbeeld een inbraak, de beveiiliging dient hier op aan te sluiten. Woningprotect levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige systemen maar kan u ook adviseren volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bij woningen die voldoen aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen neemt het risico op een geslaagde inbraak met 95% af.

1. Beoordeling benodigde componenten

Omdat ieder project uniek is, is het belangrijk om te weten wat de specificaties zijn van de woningen. Beveiliging is maatwerk en dient derhalve toegespitst te worden op de specificaties van het type woning. Een grotere woning vraagt immers om meerdere componenten dan een kleinere woning.

2. Samenstellen beveiligingspakket

Woningprotect zal op basis van de benodigde beveiligingscomponenten een compleet pakket samenstellen en dit ter beoordeling aan de projectontwikkelaar overleggen. Het bijbehorende tarief per woning wordt hier vastgesteld. Wij kunnen de kopers van uw woning twee mogelijkheden bieden. Het aanschaffen van het op maat gemaakte Woningprotect beveiligingssysteem of het leasen van het op maat gemaakte Woningprotect beveiligingssysteem.

3. Realisatie projectwebsite

Zodra de pakketten bekend zijn zal door Woningprotect een speciale digitale omgeving worden ingericht ter ondersteuning van de koper en tevens de projectontwikkelaar. Via deze digitale omgeving kunnen kopers niet alleen alle informatie vinden over het door hen aangeschafte Woningprotect beveiligingssysteem, ze hebben ook de mogelijkheid om hier eventuele extra opties bij te bestellen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden om een standaard inbraakdetector te vervangen door een diervriendelijke inbraakdetector, een extra noodknop worden aangeschaft of een extra rookmelder worden aangevraagd.

4. Presentatie / Voorlichting

Indien u de kopers uitnodigt op het bouwterrein waar u hen zal toelichten over de huidige bouwvorderingen onder het genot van een hapje en drankje zullen wij ook present zijn. Onze service gaat verder dan het verkopen van een op maat gemaakt beveiligingssysteem en het realiseren van een speciale projectwebsite, alhoewel dit laatste al redelijk uniek te noemen is zijn wij van mening dat persoonlijk contact met de koper en daardoor het persoonlijk kunnen toelichten van de mogelijkheden en voordelen van een Woningprotect beveiligingssysteem er aan zullen bij dragen dat de koper van uw woning van onze diensten gebruik zal gaan maken. Wij zullen dan ook niet enkel persoonlijk aanwezig zijn. Ook wij kunnen indien u dit wenst een presentatie geven waarin wij met een demo model de koper volledig informeren over de mogelijkheden en voordelen van het Woningprotect beveiligingssysteem.

5. Installatie & Service

Wanneer de bouw in de laatste fase is beland zal Woningprotect de beveiligingssystemen installeren op basis van de door de kopers gekozen configuraties. Indien u liever wenst dat wij de installatie na oplevering van de woning uitvoeren dan is dit uiteraard ook mogelijk. Woningprotect zorgt er voor dat iedere koper een duidelijke instructie krijgt en zal tevens een Nederlandse handleiding achterlaten. Er wordt eveneens gewezen op contactgegevens voor verdere ondersteuning.

Partners iSecure

  

    

Gegevens

Woningprotect is onderdeel van iSecure BV
J.L. van Rijweg 72
2713JA Zoetermeer
030 - 8007431

KVK: 58657606
Telefoon: 030 - 8007431
E-mail: info(@)woningprotect.nl

Oplossingen

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook
Maak een afspraak